Etsin tukea

Tukea ja yhdessä tekemistä

Tälle sivulle on koottuna erilaisia kaupungin vapaaehtoisten sekä muiden tahojen tarjoamaa tukea ja tekemistä eri elämäntilanteisiin. Vapaaehtoisemme ovat kaupungin työntekijöiden rinnalla tarjoamassa apua ja rikastuttamassa arkea eri tavoin.

Voit saada esimerkiksi kaverin kulttuuritapahtumiin tai sovitteluapua riita- ja rikosasioihin. Senioreille on tarjolla digineuvontaa ja monenlaista vapaaehtoisvoimin järjestettyä toimintaa palvelukeskuksissa. Naapuruuspiirit ja asukastalot ovat esimerkkejä matalan kynnyksen yhteisöllisistä toiminnoista.

Lapsiperheet voivat saada mummo- ja vaariseuraa kaupunginmuseolla ja kirjastoilla. Kotoklubi Kanelissa pääsee tapaamaan lapsiperheitä ja opettelemaan suomea.

Lisäksi tarjolla on erilaista vertaistukea ja mahdollisuus jutella kokemusasiantuntijoiden kanssa.

 

Kulttuuri ja harrastukset

Nappaa täältä mukaan kulttuurikaveri mukaan konserttiin tai teatteriin. Naapuruuspiireissä ja asukastaloissa on matalankynnyksen toimintaa ja yhteisöllisyyttä. Digineuvojat auttavat älylaitteiden kanssa.

Nuorille

Nuorisotaloilla on monenlaista toimintaa ja tukea. Mukana voi olla myös vertaisohjaajana. Listasimme myös järjestöjen toimintaa sekä netti- ja puhelinpalveluita nuorille.

Kotoutuminen ja kielen oppiminen

Tervetuloa Suomeen! Täältä saat tukea kieleen ja kulttuuriin tutustumisessa.