Järjestä tapahtuma

Tapahtumanjärjestäjälle

Haluatko järjestää tapahtuman? Olet juuri oikeassa paikassa. Listasimme tärkeitä linkkejä monenlaisten tapahtumien järjestämiseen Helsingissä.

info

Tapahtumien järjestäminen koronatilanteessa

Huomioithan valtioneuvoston ja kaupungin ohjeet tapahtumien järjestämiseen koronatilanteessa.

Valtioneuvoston ohjeita tapahtumien järjestämiseen poikkeustilanteessa

Kaupungin ohjeita tapahtumien järjestämiseen poikkeustilanteessa

Tapahtuman järjestäminen Helsingissä

Kaupunki tarjoaa monenlaista tukea tapahtumien järjestämiseen. Tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia siitä, että kaikki tarpeelliset luvat, ilmoitukset ja muut järjestelyt on hoidettu hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista. Helsingin kaupungin verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla saa hoidettuan asianmukaiset luvat Helsingin kaupunkiympäristön toimialan, kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan, pelastuslaitoksen sekä Helsingin sataman osalta.

Siirry Helsingin kaupungin sähköiseen asiointipalveluun

Lue lisää tapahtumien järjestämisestä Helsingissä

Tapahtuman näkyvyys kaupungin verkkosivuilla

Vapaaehtoistoimintaa koordinoivilla järjestöillä ja muilla tahoilla on mahdollisuus saada tapahtumansa näkyviin kaupungin eri sivujen tapahtumalistaukseen.

Voit jättää tiedot tapahtumat My Helsinki -sivuston lomakkeella, jolloin tapahtuma tulee näkyviin kaupungin tapahtumakalenteriin.

Syötä tapahtuma My Helsinki -sivustolle

Helsingin tilojen varaaminen

Verkkopalvelu Varaamosta voit varata ulkotapahtumapaikkoja ilman lupamenettelyä. Paikat sopivat avoimille, alle 200 hengen tilaisuuksille. Tutustu sivuilta löytyviin käyttösääntöihin. Tarjoamme myös asukastiloja oman toiminnan järjestämiseen.

Siirry Varaamoon

Lue lisää asukastilojen varaamisesta

Maunula-talo

Avustukset

Kaupunki avustaa helsinkiläisiä järjestöjä, yhteisöjä ja asukasryhmiä vuosittain noin 70 miljoonalla eurolla. Avustettavan toiminnan tulee kohdistua Helsingin kaupungin asukkaisiin.

Myös Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää avustuksia helsinkiläisille järjestöille, yhdistyksille ja säätiöille, joiden toiminta tukee ja täydentää sosiaali- ja terveystoimialan palveluja.

Lue lisää Helsingin kaupungin myöntämistä avustuksista

Lue lisää sosiaali- ja terveyslautakunnan myöntämistä avustuksista