Kotoklubi Kaneli

Kotoklubi Kaneli on leikkipuistojen ja perhetalojen perhetoimintaa. Kotoklubi Kanelissa opitaan yhdessä arkielämän suomen kieltä toiminnallisesti; leikkien, laulaen, liikkuen, taiteillen ja retkeillen. Toiminta sopii lapsille ja aikuisille. Kotoklubit kokoontuvat pääasiassa aamupäivisin (ma-pe) tunnin kerrallaan, kerran tai kahdesti viikossa. Toiminnassa on mukana suomen kieltä opettelevia ja sitä osaavia perheitä. Tavoitteena on suomen kielen harjoittelun lisäksi tutustuminen ja hauska yhdessäolo.

Toimintaan voi tulla mukaan myös ilman lasta. Vapaaehtoiset toimivat leikkipuiston työntekijän kanssa Kotoklubi Kaneli ohjaajaparina. Vapaaehtoiset perehdytetään Toisto-metodiin.

Vapaaehtoiselta ei vaadita suomen kielen taitoa.

”Parhaiten pääsee mukaan, kun tulla rysäyttää mukaan leikkipuistoon”, kehottaa ohjaaja Anna-Leena Soininen.

Lue tästä lisää Toisto-metodista Siirry Toisto-metodin sivulle Lue lisää Kotoklubi Kanelin sivulta Siirry Kotoklubi Kanelin sivulle

 

Aika:

Aamupäivisin (ma-pe), 1h, 1-2 kertaa viikossa. Retkitoimintaa koululaisten loma-aikoina.

Paikka:

Leikkipuistot ja perhetalot ympäri kaupunkia

Tarvittava osaaminen:

Vapaaehtoinen on kiinnostunut eri kielistä ja kulttuureista sekä kiinnostunut toimimaan perheiden ja pienten lasten kanssa. Hän voi hyödyntää omaa osaamistaan esimerkiksi musiikissa, liikunnassa, taiteissa, käsitöissä tai leivonnassa.

Lisätietoa:

anna-leena.soininen@hel.fi, marju.lindfors@hel.fi, alla.kurhinen@hel.fi