Viljelykaveri

Stadin yhteisötaloilla on viljelyspalstoja Oulunkylässä, Lapinlahdella ja Pihlajamäessä. Palstojen viljely on yhteisöllistä virkistystoimintaa. Liity joukkoomme viljelykaveriksi, jossa toimintakausi alkaa jo nyt maaliskuun lopussa ja päättyy syksyllä sadonkorjuuseen. Kylvämme, esikasvatamme ja hoidamme palstoja yhdessä! Viljelysvapaaehtoistoiminnassa toimit yhdessä Stadin yhteisötalojen henkilökunnan ja vapaaehtoisten kanssa.

Tietoa Stadin yhteisötalojen toiminnasta Siirry

 

Kylvötyöpajat Pihlajamäessä

Kylvämme yhdessä Pihlajamäen yhteisötalon olohuoneessa maalis-huhtikuun vaihteessa. Tule mukaan – olet sitten kokenut viherpeukalo tai aloittelija viljelytoiminnassa ja parvekeviljelyssä!

ti 19.3. klo 14.30-16.00 – Kylvötyöpaja I : Rairuoho pääsiäiseksi – ota mukaan oma astia

ti 26.3. klo 13.00-14.30 – Kylvötyöpaja II: Hyötykasvit – taimenet esikasvamaan – ota omia siemeniä ja istutusruukut

ke 3.4. klo 13.00-15.00 – Kylvötyöpaja III: Hedelmän siemenestä viherkasviksi – ota mukaan siemeniä ja istutusruukut

Lisätietoa työpajojen sisällöstä ja sijainnista: Kylvötyöpajat Pihlajamäessä (hel.fi)

Aika:

Toimintakausi on maaliskuun lopusta alkusyksyn sadonkorjuuseen asti.

Tarvittava osaaminen:

Kiinnostus viljely- ja palstatoiminnasta. Viljelypalstoilla liikutaan ja seistään istutus- ja kasvatusvaiheessa sekä tehdään fyysistä työtä palsta-alueella. Pyydämme ilmoittamaan erikseen, jos sinulla on joidenkin näiden toimintojen osalta rajoitteita tai erityistoiveita. Näin voimme tarvittaessa räätälöidä tehtävääsi viljelykaverina sinulle sopivaksi. Tehtäviä löytyy monelle osaajalle.

Järjestäjä:

Stadin yhteisötalot

Lisätietoa:

Yhteyshenkilöt vapaaehtoistoiminnassa; Satu Punju ja Tuomas Kaila. Laita sähköpostia yhteisotalot@hel.fi otsikolla ”Viljelyskaveriksi”.