Kumppanuustalo Harjula

Kumppanuustalo Harjula on päihteetön kohtaamispaikka, jonka tehtävä on edistää ja ylläpitää kävijöidensä päihteetöntä elämäntapaa ja toipumiskulttuuria. Perustehtävää toteutamme ammatti-, vertais- ja kumppanuustyön keinoin. Harjulan kumppanuustoimijat ovat vertaispäihdetyötä toteuttava Suojatie ry ja ammattipäihdetyötä tarjoava Helsingin kaupungin päihdehuollon jälkikuntoutusyksikkö.

Vapaaehtoisemme ovat pääosin entisiä asiakkaitamme, ja tärkeää on oma kokemus toipumisesta. Harjulassa kokoontuu vertaistukiryhmiä ja keskustelutukea saa myös henkilökohtaisesti. Harjulan vertaistuen kohtaamispaikan viikoittaisia tapahtumia ovat vertaisryhmä, soppapäivä, toiminnalliset ja liikunnalliset ryhmät sekä kahvitilaisuudet. Tietokone ja kopiokone ovat kävijöiden käytössä. Lisäksi on tarjolla lukemista (mm. Helsingin sanomat), tv sekä lautapelejä. Vertaistoiminnan ajatuksena on omakohtainen kokemus tuettavien elämäntilanteesta.

Avoinna ma-pe 9-16

Aika:

Aukioloaikojen mukaan

Paikka:

Kumppanuustalo Harjula, Harjukatu 7, sisäpiha

Tarvittava osaaminen:

Oma kokemus toipumisesta

Järjestäjä:

Helsingin kaupungin päihdehuollon jälkikuntoutusyksikkö ja Suojatie ry

Lisätietoa:

040 8441707 [button class="c-btn--arrow" text="Kumppanuustalo Harjulan sivu" url="https://kumppanuustaloharjula.fi/" aria_label="Siirry Kumppanuustalo Harjulan sivulle" ] [button class="c-btn--arrow" text="Kumppanuustalo Harjulan Facebook-sivu" url="https://www.facebook.com/Harjula-Kumppanuustalo-631238530715970/" aria_label="Siirry Kumppanuustalo Harjulan Facebook-.sivulle" ]