Vapaaehtoiseksi Stadin asukastaloihin

Asukastalot ovat kaikille avoimia kohtaamis- ja tapahtumapaikkoja. Niissä tavoitteena on lisätä hyvinvointia ja ehkäistä yksinäisyyttä. Taloissa voit osallistua erilaisiin ryhmiin ja tapahtumiin. Voit tulla mukaan ideoimaan toimintaa, osallistumaan tai muuten vain olemaan.

Stadin asukastalojen tarkoituksena on edistää aktiivista kansalaisuutta ja tarjota tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Asukastalot ehkäisevät elämänmuutoksista aiheutuvaa syrjäytymistä eli olosuhteiden luomaa yksinäisyyttä ja sen lieveilmiöitä.

Asukastaloissa vapaaehtoiset voivat järjestää erilaista toimintaa ja vetää ryhmiä. Vapaaehtoiset järjestävät myös retkiä ja myyjäisiä. Täällä voi tuoda esiin omia ideoita ja muokata toiminnasta omannäköistä.

Mukaan pääsee ottamalla suoraan yhteyttä asukastaloihin.

Eteläinen

Betanian asukastalo, Punavuori

Betanian asukastalon sivu Siirry tästä Betanian asukastalon sivulle Betanian asukastalon Facebook-sivu Siirry Betanian asukastalon Facebook-sivulle

Kumppanuustalo Hanna, Alppila

Kumppaanuustalo Hannan sivu Siirry tästä kumppaanuustalo Hannan sivulle Kumppanuustalo Hannan Facebook-sivu Siirry tästä kumppanuustalo Hannan Facebook-sivulle

Pohjoinen

Oulunkylän seurahuone

Oulunkylän seurahuoneen sivu Siirry tästä Oulunkylän seurahuoneen sivulle Oulunkylän seurahuoneen Facebook Siirry tästä Oulunkylän seurahuoneen Facebook-sivulle

Saunabaari, Maunula

Saunabaarin sivu Siirry tästä Saunabaarin sivulle

Malmin toimintakeskus

Malmin toimintakeskuksen sivu Siirry tästä Malmin toimintakeskuksen sivulle

Vapaaehtoiset vetävät viikoittain esimerkiksi englanninryhmää, eri liikuntaryhmiä, runoryhmää ja neulontaa sekä jakavat ruokaa. Toimintaa on arkisin klo 9-15.

Ota yhteyttä puhelimitse tai tule käymään!

Pihlajamäen lähiöasema

Pihlajamäen lähiöaseman sivu Siirry tästä Pihlajamäen lähiöaseman sivulle

Etsimme vapaaehtoisia jakamaan omaa osaamistaan esim. kädentaidot, kieliryhmät, villasukkien teko, musiikkitoiminta tai muu luova toiminta ja vetämään erilaisia pienimuotoisia työpajoja tai pitkäkestoisempia ryhmiä (esim. suomen kielen keskusteluryhmä). Henkilökuntamme auttaa vapaaehtoisia tilan käytössä aukioloaikojen mukaan. Jos olet kiinnostunut ihmisläheisestä ja elämänmakuisesta meiningistä ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Itäinen

Kontulan lähiöasema

Kontulan lähiöaseman sivu Siirry tästä Kontulan lähiöaseman sivulle

Vuosaaren lähiöasema

Vuosaaren lähiöaseman sivu Siirry tästä Vuosaaren lähiöaseman sivulle

Läntinen

Hopeala

Hopealan sivu Siirry tästä Hopealan asukastalon sivulle

Aika:

Vapaaehtoisena voi olla asukastalojen aukioloaikojen mukaan silloin, kun itselle sopii parhaiten.

Paikka:

Stadin asukastalot ympäri Helsinkiä

Tarvittava osaaminen:

Taito ohjata järjestämäänsä toimintaa. Koulutusta järjestetään tarvittaessa.

Järjestäjä:

Perhe ja sosiaalipalvelut