Vapaaehtoiseksi

Sinulle sopiva tehtävä

Meillä on vapaaehtoistehtäviä moneen makuun – kertaluontoisista tapahtumista pitkäaikaisen tuen tarjoamiseen, siisteistä sisähommista savunhajuiseen kotaan, kulttuuririennoista arjen apuun. Paikan päällä annettava perehdytys riittävät useimpiin – joihinkin tehtäviin vaaditaan erillistä koulutusta. Suosittelemme myös vapaaehtoistoiminnan perusteet -koulutuksen käymistä.

Tutustu tästä ja löydä sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä! 

Tutustu myös koulutuksiimme

info

Huomio: Koronatilanne vaikuttaa vapaaehtoistoimintaan

Koronatilanteen vuoksi merkittävä osa vapaaehtoistoiminnasta on tauolla. Jonkin verran otamme mukaan uusia vapaaehtoisia. Katso vaihtoehdot alta tai ota meihin yhteyttä vapaaehtoistoiminta@hel.fi tai

Eliisa Saarinen, 09 310 64884

Kristiina Stenman, 09 310 46940

Liikunta ja hyvinvointi

Vapaahtoistiminnalla kasvatat omaa ja ympäristösi hyvinvointia.

Vertaistoiminta

Vertaistoiminnassa osallistujia yhdistää samankaltainen elämäntilanne, elämänvaihe tai elämänkokemukset. Vertaisoimintaa on tällä hetkellä päihdepalveluissa ja nuorisotyön parissa.

Vaikuttaminen ja osallisuus

Katso erilaiset mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa päätöksentekoon tai tule mukaan sovittelutoimintaan selvittämään rikos- ja riita-asioita.

Osallisuutta ja hyvää elämää edistämässä

”Minua kiinnostaa kulttuuri ja on hienoa​ kun ei ole sidottuna tiettyyn aikaan ja​ paikkaan, vaan toiminta on joustavaa​ ja voi valita itselle sopivan ajan."

Lue vapaaehtoistoiminnan periaatteet