Itiksen ja Kontulan Symppikset

Itiksen ja Kontulan Symppiksissä on matalan kynnyksen toimintaa aikuisille päihde- ja mielenterveysasiakkaille. Vapaaehtoisemme ovat sekä entisiä asiakkaitamme, joilla on oma kokemus toipumisesta että muita kiinnostuneita.

Symppiksissä on tarjolla erilaista toimintaa ja tapahtumia kuten tietokilpailuja, bingoa ja kädentaidon ryhmiä. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa asiakkaiden osallisuutta ja arjen hallintaa.

Meillä asiakkaat eivät tarvitse lähetettä, vaan he voivat tulla toimipaikkoihin suoraan niiden aukioloaikoina, jolloin on tarjolla puuroa, kahvia ja leipää sekä erilaista toimintaa ja palveluja.

Symppikset tarjoavat myös työllistämistoimintaa pitkäaikaistyöttömille tai alalle haluaville. Symppiksessä on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sosiaaliohjaajat, sairaanhoitajat, lähihoitajat, vapaaehtoiset, vertaiset, kuntouttavassa työtoiminnassa olevat sekä työkokeilijat. Asiakkaita pyritään osallistamaan mukaan toiminnan kehittämiseen ja pyörittämiseen.

Palveluihin kuuluu mm suonensisäisesti huumausaineita käyttävien sosiaali- ja terveysneuvonta, jonka huumeidenkäytöstä johtuvien haittojen vähentäminen.

Toimimme suomeksi, mutta viron, venäjän ja somalin kielistä voi olla hyötyä.

Symppikset ovat avoinna ma-pe klo 9-14

Mukaan pääsee olemalla yhteydessä johtavaan sosiaalityöntekijään Linda Browniin 09-31046892.

Siirry Symppis-toiminnan sivulle Siirry Symppis-toiminnan sivulle

Aika:

Aukioloaikojen mukaan ma-pe 9-14

Paikka:

Itiksen symppis, Turunlinnantie 14A ja Kontulan symppis, Keinulaudankuja 4

Tarvittava osaaminen:

Avoimuus ja kyky ja halu työskennellä moniammatillisessa tiimissä sekä päihtyneiden asiakkaiden kanssa.

Järjestäjä:

Helsingin kaupungin päihdepalvelut

Lisätietoa:

Itiksen Symppis +358 40 637 8837 Kontulan Symppis +358 40 149 5302